儋 儋: "Vierkante beschaving" Public Welfare Night loopt uit de beschaving

0 Comments

儋 儋: "Vierkante beschaving" Public Welfare Night loopt uit de beschaving

De massa neemt actief deel aan de "prijzenbeschaving" Public Welzijn Night Run Civilization Practice Vrijwilligerswerk.

Het dagelijkse netwerk van de mensen, ik zag dat er meer dan vijf vrijwilligers waren die deelnamen aan de nachtelijke activiteiten. Nadat de teamleider de regels van het evenement introduceerde, begonnen de vrijwilligers die blauw vest dragen, beginnen met de doelstellingen. . Ze proberen een beetje hard te werken, veranderden de stad rustig. "Blue Mail is een helder landschap van onze straten in Zhangzhou geworden." Lin Xiaoyu, directeur van de werking van het nieuwe Times Civilization Practice Center in Zhangzhou City, zei dat het nu krachtig een nationale beschaafde stad wordt gecre?erd, om beter te helpen Het maken van het schepping, begeleiden het enorm dat het publiek moeite had om stedelijke beschaving promotie en acteurs te maken, onder leiding van het Ministerie van Yunzhou Municipal Party Comité, de Communistische Jeugdcompetitie, de Communistische Jeugdcompetitie, en ze hebben de ‘Civilization’ Public Welfare gepland en ze hebben gepland Night Run Civilization Practice Volwilligerserviceactiviteiten, die bedoeld zijn om beschaving te innoveren, de combinatie van stedelijke creatie en trendbeweging, waardoor het bewustzijn van de mensen van het eigendom van geciviliseerde steden een prachtig leven bouwt. Op 27 juli dit jaar was de eerste openbare welzijnsnachtactiviteit in de vorm van een trend van sport + plezier, en won de populariteit van het publiek en bereikte ook een goede sociale reactie.

Deelnemers surround the "Party History Education + Civilized Gedrag Knowledge + Milieu-sanering + Garbage Classification + Safety Production Kennis" om het "afval niet aan landing" langs de vuilnisbaan te voeren, door de grappige Smashing-kaart in het overdrachtstation, publiciteit van de partijgeschiedenis Kennis, "Hainan Provincial Civilization Gedrag Promotion Ordinance", "Zhangzhou Civilization and Phillics 18", verboden en garbage classificatie, enz., Zodat de mensen aan enthousiasme deelnemen en activiteiten verbeteren. Tot nu toe heeft deze activiteit een routinefrequentie van een week gevormd. Op dit moment zijn er momenteel 500 cumulatieve routes, waaronder ongeveer 500 mensen, waaronder de grootste leeftijd van 70, en de kleinste is slechts 6 jaar oud.

Ik ben net begonnen met het voorbereiden van 50 sets blauwe vesten en gereedschappen, ik dacht dat het in feite voldoet aan de vraag van vrijwilliger, maar later ontdekte dat ze niet genoeg waren.

"De oude taal zei, er niet ophopen, er is geen duizenden kilometers, geen kleine stroom, er is geen rivier, iedereen die we werken, is een sterke stap in het helpen van Zhangzhou cre?erde een nationale beschaafde stad." Lin Xiaoyu zei dat ze doorgaan Om dit evenement te organiseren in de ‘Spring Civilization’, in de hoop door vrijwilligers om deel te nemen en te rijden, doen steeds meer burgers bewust beschaafd steden Promotionele mensen en acteurs, samen met de beschaving van Zhangzhou, de bloemen zijn levendiger.

(Editor: Pan Huiwen, Xi Xiuqin) Delen Laat meer mensen klantdownloads zien.