[National Help Invalid Day] Goede secretaris van het dorp van het lichaam

0 Comments

[National Help Invalid Day] Goede secretaris van het dorp van het lichaam

Houd van de mensen hebben geen kleine dingen, de oude verschijning van het land vervangt het nieuwe jaar van de Liao West 10 jaar, en de lokale dorpelingen zijn over het algemeen laag, en het is moeilijk om het lokale zaad en de meststof te selecteren, en de mate van graanreductie wordt verhoogd. In het aangezicht van "één kant van water en bodem is het geen feest", gebruikt Tao Zhong Zhi meteen goede zaden en meststoffen als een verbeterde voedselproductie en bevordert de sleutel tot het inkomen van boeren, zodat ze hun eigen broodkarren met zich meebrengen dorp Di Rongtian Waiting Tot Shenyang Een grootschalig plantenbedrijf heeft een veldbezoek om de ervaring van de productie van productie te achterhalen en selecteert geschikte zaden en meststoffen voor toekomstige lenteproductie. "In het najaar van 2019 nam het eten in Yangcun toe met meer dan 600 pond per mu. Ik zag de mensen die gelukkig waren, ik heb altijd neergelegd, ze hebben geoogst, ik ben in het dorp eerste secretaresse. Het is krachtiger ! "Zei Tao Zhongzhi trots. Tijdens het dorp vertrouwen Tao Zhongzhi ook op de professionele vaardigheden van zijn senior Agronomist. Sinds de Parret-tas hebben duizenden mensen het hele dorp 34 party-leden gegeven om de aardappelzaden te ontwikkelen voor het ontwikkelen van hun huishuizen. Lokale armoede huishoudens om hen te helpen Goed gedaan bij het produceren en voorkomen van retourneren; het zaailingbedrijf naar Shenyang onderzoekt het project van de "zaailingen" van de mondverzekerde groenten en fruit, die de nieuwste aanplanttechnologie leren om de kwaliteit van de oorspronkelijke vari?teit te verbeteren.

Met de gunstige omstandigheden voor het werk van het servicecentrum voor hulpapparatuur in Jinzhou City, is het ondernemerssteunbeleid de armen van het dorp en zal Liu Shuang streven naar ondernemerssteun voor elke persoon. Drie jaar, drie opeenvolgende jaren. Yuan, ondersteuning Zijn gezinnen om industrie?n en verpleegmiddel te ontwikkelen; geef ook andere gehandicapten meer dan 20 stuks, verbeteren de kwaliteit van het leven van personen met een handicap en bieden er een sterke garantie voor. Tot nu toe houdt Tao Zhongzhi zich aan het leiderschap van de constructie van het land en heeft actief 7 plattelandsuitputtingen, de revitalisering van de revitalisering, het introduceren en cultiveren van de verrijkte projecten en ondersteunen de voltooiing van 8 plattelandsinfrastructuur en milieubouwprojecten, met fondsen In 10.000 yuan bereikte momenteel ge?mplementeerd projectfondsen 10.000 yuan.

Elk project, elk project, hij heeft een hartbloed gegoten dat de gewone mensen overschrijdt, die de service van de mensen in de daadwerkelijke actie interpreteert, en de mensen die in de mensen zijn.

Nu, na de continue constructie en ontwikkeling van de afgelopen twee jaar, is de infrastructuur verbeterd, de sociale zekerheid is harmonieus en stabiel. Het dorp is vol nieuw, de omgeving is mooi, het straatlantaarn is helderder, het culturele leven in de Dorp is ook rijk, dorpelingen Geluk is continu verbeterd.

Blijf bij de eerste regel van de epidemie, demonstreer de missie en neem aan dat het gezicht van de nieuwe Crown Pneumonia-epidemie, Tao Zhongzhi gaf en geboren voor meer dan zeventig dagen zoon, van de dood van het maannieuwjaar, ik ben in Het dorp, werk in de epidemische preventie en controle van de eerste regel, en het dorp twee Committleles spelen actief de Grassroots Party Organization Battle Fortress Role en Party Pioneer Modellering, niet bang voor ontberingen, kosten aan de voorkant, samen naar Weixin Epidemic "Prevention and Control Network ", onderzoeken 1488 huishoudens binnen de jurisdictie meer dan 751 passagiers in het verleden, 12 mensen werden gecontroleerd door 10 personen, 10 van de promotionele banners, en plakken meer dan 30 posters en gaf meer dan 500 epidemische levers uit, en blokkeer 8 op de Uitnodigingen van het dorp. Het enige activiteitskaartpunt is geregistreerd bij passagiersvoertuigen en personeel om de veiligheid en gezondheid van de massa’s in de jurisdictie te waarborgen, zodat de feestvlag sterk opgewekt is in de preventie en controle van de epidemie.

Het menselijk leven is vroeg! Onder het uitgangspunt van de epidemiepreventie en -controle maakte Tao Zhongzhi ook een gedetailleerd record in de finishing, fabrieksmeststofreserves en technische behoeften van het dorp, waarbij de dorpsbewoners worden geleid om te verspreiden, goed werk in de productie van de lente. Mensen zeggen dat vaak Het werk in het dorp, het werk moe van het dorp, Tao Zhongzhi als een eerste secretaris van het dorp, voor het geluk van de mensen, hij is bereid om dit bitter te eten, om zo moe te zijn, en het lichaam van het lichaam schreef een sterke kleur een pen.

育 Vocational and Technical Education. 汇 Education Science & Culture Magazine.