[National Net Tibet Power] Tibet heeft vorig jaar 38.000 yuan in het "One House" voltooid.

0 Comments

[National Net Tibet Power] Tibet heeft vorig jaar 38.000 yuan in het "One House" voltooid.

Sinds de tijd, National Network Tibet Electric Power Co., Ltd. Vooruitgang op het werk en de leveringsprijsbeheerwerk, versterkt het online land netwerk "Transfer Elektriciteitskostencode" promotie-applicatie, samenwerken met het toezicht en inspectie van de prijsoverschrijding van de prijsovertreding van de levering en voeding.

Volgens statistieken, in 2021, heeft het Nationaal Netwerk Tibet Electric Power Co., Ltd. in Special Renovation Fund miljarden gezet om de overdracht van voedings- en controle-renovatie uit te voeren, en voltooit u 119 Power-to-Power Power Tien huishoudens Tabel "Renovatietaak, het verminderen van elektriciteitskosten voor eindgebruikers Meer dan 20.000 yuan, de jaarlijkse jaarlijkse jaarlijkse account 526 yuan.

Volgens de voorzitter van de National Net Tibet Power Co., Ltd., Wang Wei, zei de partij secretaresse, dat het nationale netwerk Tibet Power Co., Ltd. altijd de mensen heeft gebruikt om de elektriciteitsvraag te gebruiken voor het mooie leven als een feestgeschiedenis en oefen de "People’s Electricity Industry als de People" Enterprise. Het startpunt en de grond van het doel.

Met de alomvattende voltooiing van het Unified Power Grid, sinds januari 2021, heeft het Nationaal Netwerk Tibet Power Co., Ltd. actief gepromoveerd de afgifte van elektriciteitsprijsdividenden in onze wijk en verbetert voortdurend het gevoel van winst, geluk. Aan het begin van 2021 weigerde de levende prijs van bewoners in Changdu de prijs van 2,86 miljoen yuan te verminderen.

De verkoopprijs van ingezetenen in Ali wordt aangepast aan het centrale prijsniveau van de elektriciteit en de gemiddelde vermindering van de verkoopprijs van de verkoop Yuan / kW, waardoor de elektriciteitskosten van de klant wordt verminderd. Bovendien werkt het National Network Tibet Power Co., Ltd. voor aan het werk en de leveringsprijsbeheer, het versterken van de promotie en toepassing van "Transfer Electricity Fee Code" Online Country Network, samen met het leveren van illegale activiteiten in de levering en stroomvoorziening.

Sinds de studie van de geschiedenis van de partij, sinds China Tibet Electric Power Co., Ltd. heeft in speciale renovatie-fonds miljarden gezet om de renovatie van de voeding en het aanbod uit te voeren, voltooit u 119 voeding Hoofd 10.000 huishoudens, "One Table" Transformation Taak, Om elektriciteit voor eindgebruikers meer dan 20 miljoen yuan te verminderen, is de accountgrootte 526 yuan.

Opgeloste de meest fundamentele, meest betrokken en meest realistische kwesties van de werknemers, en de Partijcommissie van het Nationaal Netwerk Tibet Electric Power Co., Ltd. Gelanceerd "Ik doe praktische dingen voor de massa’s", en de krachtige initiatieven van de "Last kilometer "van de service.

Wang Wei zei dat in 2021 het Nationaal Netwerk Tibet Electric Power Co., Ltd. strak omringde de levensduur van de bevolking voor het levensonderhoud van de mensen in de dorp revitalisering, epidemische preventie en controle, reddingsverlichting, sociale bijstand, en gelanceerd Het "ik doe praktische dingen voor de massa’s", de missie, doe praktische dingen, Huimin-studenten ", etc. Afwerking van de financiering van 11 miljoen yuan voor hulp, armoede verlichtingsdonaties, helpt 41 van de 4383 moeilijke mensen in het dorp.

In 2021 waren er meer dan 350 vrijwilligerservice-activiteiten, en meer dan 10.000 mensen hadden geprofiteerd. Tegelijkertijd heeft het Nationaal Netwerk Tibet Electric Power Co., Ltd. actief voldaan aan de sociale verantwoordelijkheid en nam het initiatief om het Partijcommissie van de autonome regio te dienen om het levensonderhoud van het volk te dienen. Vooral bij het absorptie-werkgelegenheid hebben slechts 2021-bedrijven 608 college afgestudeerd, waaronder 469 college afgestudeerden in de Tibetaanse hogescholen en universiteiten, het aantal gerekruteerde mensen en het aantal mensen in de Tibetaanse afgestudeerden bleef een centrale overheid voortbouwen, en sterk gevormd Goede centrale onderneming. Afbeelding. "Volgende, National Network Tibet Electric Power Co, Ltd. Samenvatting van de Party History and Education Experience, blijven ‘onvergetelijk, onthoud de missie’ Theme Education en Party History Learning Education Resultations, en build Obs Het National Grid Company Internet Corporate Strategic Doelstellingen en autonome regio’s ’14e vijf ontwikkelingsdoelen Het doel van het bedrijf, dat de kosten van elektriciteit in een prachtig leven voldoet, verwelkomen de 20 overwinning van de partij in uitstekende resultaten.

"Wang zei. (Editor: Senren Luo, Wu Yuren) Delen Laat meer mensen zien.